Venlig Damefrisør i Glostrup

Mange kvinder kigger lang og højt for at finde den helt rigtige frisør – og med god grund. De fleste mænd nævner en kvindes hår som en af det top 5 grunde til de finder en kvinde sexet. Håret er altså ikke noget man benægter pleje, især hvis man er en kvinde der værdsætter sit udseende. Smukt hår er ligeså vigigt som smuk hud, og det er derfor vigitigt at damerne har et godt forhold til deres frisør. Heldigvis skal de ikke kigge for meget efter en god frisør – der ligger nemlig en dygtig damefrisør i Glostrup centrum. Den hedder G2frisør og den vil absolute give dig det smukke look du søger.

Erfaren personale

Med over 10 års erfaring kan du være sikker på at G2frisør gør et godt stykke arbejde. Der er ikke en hårtype eller stil som de ikke har set før, og deres personale er altid frisk på at eksperimentere hvis du føler dig frisk på at prøve nyt. De order klipning, styling, glatning og farvning af alle typer hår hos alle damerne. Du kan være sikker på god, kompetent service når du besøger G2frisør.

Rimelig pris

Damerne betaler som regel mere for deres frisør – men det betyder ikke det skal udnyttes. Det er jo også forståeligt at prisen på et dameklip er lidt højere end for et herreklip. Når man tænker på at kvinder jo næsten altid har lidt mere hår der skal klippes, så giver det jo god mening. Men prisen skal også være rimelig, hvis ikke direkte billig. Damerne skal jo heller ikke klippes helt så ofte som mændene, så det kan godt betale sig at punge ud for den nødvendige pleje når det nu er tid. G2frisør har erfaring, venligt personale og rimelige priser. Hvis du er på udkig efter en damefrisør i Glostrup, skal du helt bestemt prøve G2frisør.

Du finder deres adresse ved at følge dette link