Servicevagt: Guide til akut rengøring

Rengørings servicevagt

Festlokale – Hyggeligt men fyldt med problemer

En ejendoms festlokale burde være let nok at administrere. Folk booker det, rydder op efter sig og giver nøglerne tilbage. Det er også sådan det sker i langt de fleste tilfælde. Der er dog altid nogle, som ikke gør ordentligt rent, rydder op efter sig eller glemmer at låse døren, så andre kommer ind og ødelægger stedet.
Når man så skal administrere en række ejendomme med festlokaler, møderum og vaskekældre, så er der stort set altid et eller andet sted, hvor det er gået galt. Selvom det selvfølgelig er brugernes ansvar, at tingene er i orden, når de har brugt et lokale, så er man som administrator ansvar over for de næste brugere. Dette gælder, især fordi vi opkræver betaling for brug af de fleste lokaler. Derfor er det godt, at vi har fundet en løsning, så vi altid kan håndtere den slags kriser. Det er fortællingen om, hvordan vi fik en aftale om en servicevagt.

Standard firmaer mangler fleksibilitet

Vi har brugt en del forskellige rengøringsfirmaer, men vi er alt for ofte blevet mødt af en meget rigid tilgang til opgaverne. Det gik fint nok at bestille fast rengøring mandag, onsdag og lørdag eller en større rengøring af et lokale om en uge. Når vi stod en lørdag morgen med et lokale totalt hærget af en fest aftenen før, og der stod en vred mand, som skulle bruge det til en fest samme aften, så var der ingen hjælp at hente. Vi nåede til et punkt, hvor vi diskuterede at skulle ansætte personale selv til denne type akut rengøring. Men der er jo også uger, hvor der ikke ville være noget for dem at lave. Det ville blive et administrativt mareridt og spild af penge.

Servicevagt akut rengøring
Servicevagt – Den perfekte løsning

Heldigvis kom en kollega tilfældigvis i snak med en ven, der havde været i en lignende situation, som kunne anbefale EC Service. Jeg var lidt skeptisk, men efter at have snakket med dem stod det hurtigt klart, at de vidste præcis, hvad vi havde brug for. De introducerede mig til konceptet om en Servicevagt. Det er basalt set en aftale om, at de er klar til at blive kaldt ud på kort varsel og løse de opgaver, der pludselig opstår. Det er ikke noget fast tilbud, de har, men vi kunne simpelthen lave en aftale med dem, som var skræddersyet til vores situation. Det har fungeret rigtigt godt. De er altid til at få fat i og er i stand finde en hurtig og tilfredsstillende løsning for os, lige meget hvad der nu er gået galt. Hvis du har brug for nogle, som kan redde dig i krise tider, kan jeg virkelig anbefale, at du tager en laver en Service aftale med EC-Service.

Du kan finde EC-Service her