Sådan jeg blev en del af gruppen i det smarte løbetøj

Da min kone og jeg for nogle år siden begynde at løbe, var det primært for at holde os i form. Man når et tidspunkt i livet, hvor man er må bekymre sig om sit helbred, og man finder ud af, hvor vigtigt det er at holde sig i gang. Det var hårdt i starten. Ikke kun det, at benene slet ikke var vant til den slags belastning, og at lungerne næsten hoppede ud af halsen på en. Noget så simpelt som at tvinge sig ud af sengen, i løbetøjet og komme afsted kunne være rigtigt svært. For at gøre det hele meget værre støtte man så ude i skoven på grupper af folk, der løb glad og ubesværet derud af. De havde alle sammen det samme smarte løbetøj med et logo og navn for dem trykt på. Så føler man sig lidt kluntet i sine gammel slidte shorts.

Der bliver stille og roligt bedre

Til trods for denne hårde start blev vi ved. Vi kunne på skift motivere hinanden til at komme op og afsted. Når jeg ikke lige gad eller kom med en masse gode undskyldninger om, hvorfor det ikke lige passede i dag, var min kone altid til lige at skubbe lidt på og få mig med alligevel. Jeg kunne så til gengæld minde hende, og at man ikke dør, hvis man løber ud, når det drypper lidt eller det er lidt kold. Langsomt blev konditionen også bedre. Man kunne trække vejret mens man løb og benene gjorde ikke så ondt. Det blev først en vane, og senere noget man næsten glædede sig til. Det er dejligt at løbe, når man kommer ind i en rytme, og det gælder bare om at holde fast i det.

Nu er vi en del af flokken

Det sjove er, at vi begyndte at kende de grupper af løbere i det smarte løbetøj, og de genkendte også os. Efter at være faldet i snak med flere af dem, blev vi inviteret til at løbe med. Det var en dejlig oplevelser at være en del af det fællesskab. Pludselig var der altid nogle at løbe med og nu fejlede motivationen slet ikke noget, fordi man så frem til at komme ned og snakke med alle vennerne. Da vi fandt ud af, at de skulle have nyt løbetøj i anledning af løbeklubbens fødselsdag, var vi selvfølgelig helt med. Det var interessant at følge med i, hvor let det var. De ringede bare til det firma de bruger og kunne sende et design og vælge hvilket tøj det skulle på og hvor. Selv stædige Svend, som kun vil bruge et bestemt mærke, kunne få designet trykt på sin egen trøje. Så nu er vi en del af flokken og hvis du møder os derude, må du endelig løbe med. Og så kan du også få dit eget smarte løbe tøj.

Se mere her: 

 

 

Venlig hilsen,
Christian Petersen