Min Pizzamands IT opgradering

Pizza ovn pizzaria

Jeg elsker min lokale pizza mand. Han er altid klar til en hyggelig lille sluder, når man kommer forbi. Hans laver nogle dejlige pizzaer hurtigt og billigt. Han er et dejligt mennesker og en god kok, men han kan ikke finde ud af moderne teknologi. Nogle gange gider man ikke lige ringe ned og bestille. Der er altid larm og de snakke ikke fantastisk godt dansk – specielt ikke over en dårlig telefonforbindelse. Når jeg gik ind på hans hjemmeside, så var det helt i hegnet. Det lignede mildt sagt noget en 7 klasses elev havde lavet. Man kunne kun finde en gammel menu og så deres telefon nummer. Den blev tydeligvis ikke opdateret og der var mange fejl på. Sidste gang jeg var nede og bestille pizza, nævnte jeg det for ham, men han grinede bare lidt og sagde, at jo sådan havde det været, men prøv at se hjemmesiden, når du kommer hjem.

Nu kan man faktisk bestille en pizza fra hans hjemmeside

Da jeg tjekkede den, så var jeg sgu ved at falde ned af stolen. Foran mig var en professionelt lavet hjemmeside med en opdateret menu, og man kunne endda bestille fra den. Jeg var meget imponeret, og glædede mig til at prøve den næste gang jeg skulle bestille pizza. Uge efter havde jeg nogle af drengene over, så vi bestilte fra den nye hjemmeside. De var overrasket over, hvor nemt det gik, især efter jeg havde gjort så meget grin med den gamle side. Da jeg hentede pizzaerne spurgte jeg min søde pizzamand, hvad der var sket. Var han pludselig blevet webdeveloper? Havde han betalt en kæmpe pose penge til et eller andet super smart IT bureau? Hvordan var den side kommet på benene?

Pizza online: fastfood i en fart

Løsningen var simpel og genial

Det viste sig at være meget simplere end jeg havde gættet på – hvor er det typisk mig at komplicere den slags unødvendigt. Han var blevet kontaktet af en et firma – meal4u – som tilbød, at han kunne blive en del af deres netværk. Det betyder, at de laver og styrer hans hjemmeside, og at hans pizzeria kommer frem, når folk sørger efter fastfood ude i nærheden af os på meal4u.dk. Han kunne ikke afslører deres betalingsmodel, men han havde ikke skulle betale dem penge for at være med og virkede meget tilfreds med deres aftale. Alt hvad der gik til dem var så rigeligt opvejet af den øgede omsætning han fik pga. den nye hjemmeside.

Du kan finde ham og hele meal4u netværket her.