Møbeltilbehør: Ingen ridser i gulvet

Foto: Poseshoppen.dk

Foto: Poseshoppen.dk

Kvalitet, kvalitet og lidt mere kvalitet

Jeg lever af at spille musik og har spillet klaver siden jeg var 6 år. Efter min skilsmisse flyttede jeg i lejlighed, også startede klagerne fra underboen, når jeg spillede. Frustreret over klagerne, prøvede jeg at komme alt fra karklude til bordskåner under hjulene, i håb om at det ville virke lyddæmpende, men lige meget hjalp det.

For godt til at være sandt

Jeg tager labtoppen frem, og begynder at søge på nettet efter møbeltilbehør, der har en lyddæmpende effekt. Det var nok et skud i tågen, men nej, op poppede poseshoppen.dk, der senere viste sig at have løsningen på min problematik.

På hjemmesiden havde de møbeltilbehør specielt til klaverer. Det var underskåle der fæstner hjulene til gulvet, også kostede det jo næsten ingenting. Jeg bestilte nogen hjem og nogle dage senere lå der en pakke i postkassen, hvilket var imponerende hurtig forsendelse. Nu skulle lykken afprøves, og jeg håbede bare på, at underskålende var svaret på mine bønner.

Et par af mine venner kom og hjalp mig med at sætte dem under hjulene, og jeg begyndte at spille på klaveret. Der gik 3 minutter og underboen stod og bankede på døren igen, hvilket betød at underskålene stadig ikke var løsningen på mit problem.

Foto: Poseshoppen.dk

Foto: Poseshoppen.dk

Poseshoppen.dk kom mig alligevel til undsætning

Næste dag ringede jeg til poseshoppen.dk´ s kundeservice, for at se om jeg havde heldet med mig, og de måske kunne hjælpe mig.

Jeg talte med den mest venlige og hjælpsomme person, der tog sig god tid til at forklare og besvare mine spørgsmål. Vi kom frem til at bestille et sæt underskåle til, så hver hjul under klaveret kom til at på to underskåle. Det skulle tage den rungende lyd, der gik ned til underboen og var generede ham, og de ville sende dem med ekspres post på poseshoppen.dk´ s regning så jeg ville have underskålende dagen efter. Magen til en fantastisk kundeservice, der prioritere at have tilfredse kunder i den grad, har jeg aldrig oplevet før.

Igen inviterede jeg vennerne hjem, så de kunne give en hjælpende hånd med, at løfte klaveret så underskålene kunne komme ind under hjulene. Det tog lidt længere tid denne gang, da klaveret skulle løftes højere op end sidst, men det lykkedes at udføre jobbet.

Jeg satte mig bag klaveret og begyndte at spille, og da der efter 20 minutter ikke var kommet nogen klager, gik jeg ned til underboen og bankede på for at være sikker på at de var hjemme. Da han åbnede døren, spurgte jeg om, lyden generede ham, hvilket han slet ikke havde bemærket.

Glad kunne jeg nu spille mit elskede klaver uden at være til gene for nogen, og det har jeg kun poseshoppen.dk at takke for.