Gæsteindlæg: Andelsbolig-kontrakt

Jeg har haft en kunde som jeg skulle hjælpe med et andelsboligkøb i Valby. Ved gennemgangen af salgsopstillingen opdagede jeg, at der var 2 tillæg til andelsværdien, det ene var et lån på kr. 13.200 til tidligere ejer til modernisering og det andet var værdien af de individuelle forbedringer.

Jeg tog fat i administrator som havde udfærdiget salgsopstillingen. Administrator mente at sælger kunne kræve begge dele, men jeg oplyste at værdien af forbedringerne fra lånet også måtte være med i de individuelle forbedringer, som vurderingsmanden havde fastsat.

Jeg blev ikke enig med administrator. Næste dag blev køber kontaktet af administrator, som nu havde udfærdiget en ny salgsopstilling uden lånet til modernisering. Køber fik således sin andel kr. 13.200 billigere og køber er særdeles tilfreds.

Besøg denne side, hvis du også har brug for hjælp til køb af andelsbolig.
Venlig hilsen,
Klaus Folmann
Indehaver