Rejse til Disneyland – Et planlægningsmareridt

rejse til disneyland

Jeg var nok lige lovligt hurtigt ud, da jeg fortalte børnene, at vi skulle til Disneyland. Jeg blev selv grebet af begejstringen og så også frem til deres glæde. Virkeligheden ramte pludseligt, da en ven spurgte, hvordan vi ville rejse derned. At sidde i en bil alene med de to dejlige, men ret utålmodige unger, hele vejen til Paris, dæmpede hurtigt begejstringen. Dertil kommer at finde et hotel og finde frem og tilbage til Disneyland hver dag. En flyvetur ville nok være nemmere under transporten, men det gør det bare endnu mere besværligt at finde rundt. Især turen fra lufthavnen til hotellet og videre til parken med alt bagagen og børnene, ville næppe blive særligt morsom. For en ikke helt planlægningsvant alene far virkede det som en næsten uoverskuelig opgave. Derfor var jeg så lettet, da jeg faldt over Magic Tours.

Hele rejsen til Disneyland samlet et sted

Tur til DisneylandDe havde samlet det hele, så man ikke skal rundt og bestille alting separate. De havde mange forskellige hoteller, og vi fandt et der lå tæt på indgangen til parken, havde en pool og var perfekt for børnene. Med i bestillingen var også indgang til parken, så det var også let ordnet. Man kunne vælge både bus og fly transport. Jeg valgte, at vi skulle flyve, så vi ikke kom helt udmattede derned. Der var også automatisk tænkt på den videre transport til Disneyland. En shuttlebus ville hente os i lufthavnen og sætte os af på hotellet. Det kunne næsten ikke være nemmere, og selv de gang jeg var i tvivl, var der altid svar på hjemmesiden. Da det hele var bestilt, var jeg næsten lige så begejstret, som børnene havde været oprindeligt.

Disneyland levede op til alles forventninger

Rejsen derned var helt, som det blev lovet. Flyveturen var lidt hektisk i den travle lufthavn, men det gik overraskende let. Bussen var nem at finde, og vi kom ret hurtig til vores hotel. Da vi havde alle papirerne klar og alting betalt hjemmefra, var det bare at få nøglen, smide bagagen ind på værelset og så kunne vi eller bare gå til Disneyland. De to unger var selvfølgelig helt vilde. Det var en fantastisk oplevelse for dem at se Disney slottet, alle de nye og gamle Disney figurer og prøve det mange forlystelser. Jeg blev da også selv grebet af stemningen, for det var virkeligt et imponerende sted. Men højdepunktet – især for min standing hos børnene – var, da vi en morgen kunne gå til morgenmad sammen med Disney figurerne. Det fortæller de stadig meget om til alle, når vi er sammen.

Tak til Magic Tours for hjælpen til denne stakkels uorganiserede mand.